طرز تهیه میرزا قاسمی سنتی رشت را به خانه بیاورید
میرزا قاسمی در گیلان و برخی از شهرها با برنج سرو میشود.
به سختی فردی پیدا میشود که میرزا قاسمی دوست نداشته باشد. غذایی لذیذ که گیاهخواران و حتی افرادی که غذاهای گوشتی را ترجیح میدهند از این غذا با اشتیاق صحبت میکنند. تنها افرادی ممکن است با ایت غذا مشکل داشته باشند که بادمجان را دوست نداشته باشند. میرزا قاسمی بیشتر در گیلان و دیگر شهرها با برنج سرو میشود. در ادامه طرز تهیه میرزا قاسمی را به سبک مردم شهر رشت میخوانید.
مواد لازم برای تهیه میرزا قاسمی سنتی:
سیر ۴ حبه
بادمجان ۶ عدد
تخم مرغ ۲ عدد
گوجه فرنگی ۲ عدد
روغن مایع به اندازه کافی
نمک و فلفل سیاه به اندازه کافی
طرز تهیه و دستور پخت میرزا قاسمی سنتی:
۱. پیش از هر کار بادمجان کبابی را روی گاز یا ذغال با شعله فراوان آماده کنید. در حالتی که پوست آن بسوزد و داخل آن نرم شود.
۲. مرحله سخت کندن پوست بادمجانها است. پوست آنها را بگیرید و با گوشت کوب برقی یا دستی آنها را کاملا له کنید.
۳. گوجه فرنگیها را در آب جوش ریخته و پوست آنها را جدا کنید.
۴. سیر رنده شده را در یک ماهیتابه با روغن تفت دهید و به آن گوجهها را اضافه کنید.
۵. بادمجان میکس شده را به مواد ماهیتابه اضافه کنید و تفت دهید. به آن نمک، فلفل سیاه اضافه بزنید.
۶. در ماهیتابه دیگر روغن بریزید و تخم مرغها را در آن بشکنید و به مواد میرزاقاسمی را به آن اضافه کنید.
با این دسر جذاب و متفاوت، وعدههای غذاییتان را رنگارنگ کنید
تقریبا تمام مواد غذایی باید در یخچال ذخیره شوند هرچند در این مورد برخی استثناها نیز وجود دارند.
جوجه چینی هرچند غذای سنگینی است اما طعم آن آنقدر جذاب است که هر چند وقت یک بار باید درستش کنیم.