جهاددانشگاهی نهادی پویا و اثربخش است فعالیت ۵۴۹ رسانه در آذربایجان
ایسنا/آذربایجان شرقی مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی آذربایجان شرقی با بیان اینکه ایسنا با تمامی مسائل و حواشی جامعه امروز در مسیر خود ثابت قدم بوده و پایبند به اصول است، گفت: خبرنگاران جوان دانشجو در این محیط سالم، بااصالت و مولد در حال تربیت هستند و دوره جدید جهاددانشگاهی نیز به یک پویایی خاص و اثربخش رسیده است.
محمدحسین بلاغی با حضور در دفتر خبرگزاری ایسنا در تبریز به مناسبت روز خبرنگار و سالروز تاسیس جهاددانشگاهی، از فعالیت ۵۴۹ رسانه در استان خبر داد و اظهار کرد: این تعداد رسانه شامل ۱۸ روزنامه، ۲۶۲ پایگاه خبری برخط، ۲۰ پایگاه خبری غیربرخط و سایر رسانههای مکتوب و برخط میشود.
وی گفت: آذربایجان شرقی با دارا بودن بیش از ۵۰۰ رسانه بعد از تهران، رتبه دوم را از نظر تعداد رسانه در سطح کشور دارد و بر اساس جمع بندیهای اخیر وزارت ارشاد نیز ۱۲ پایگاه خبری استان در بین ۱۰۰ پایگاه خبری برتر کشور قرار دارند.
وی افزود: اگر سهم تهران را با ۶۰ درصد از این جمع بندی نادیده بگیریم، یک چهارم پایگاههای برتر استانهای کشور در استان ما قرار دارند.
وی با اشاره به چالشهای فعالیت رسانههای متعدد در استان، ادامه داد: تعدد رسانهها در کنار مشکلات حمایتی و اعتبارات، به معنای کوچک شدن فضای فعالیت نیست بلکه فرصتی برای رشد و توسعه استان بوده و اگر رسانهای بتواند در شاخه خاصی فعالیت کند و نیز خلاقیت داشته باشد، میتواند جایش را در فضای رسانهای پیدا کند.
بلاغی با بیان اینکه حمایت و نگاه ما به رسانهها، جناحی نیست، گفت: حوزه اداره کل ارشاد اسلامی استان، توان خود را برای حمایت و پشتیبانی از رسانهها و حتی از رسانههایی که انتقاد مصلحانه در قالب رسالت حرفهای خود دارند، متمرکز میکند.
وی با بیان اینکه مجموعههای رسانهای در دوره هجوم اطلاعات نباید دچار کارهای زرد شوند، افزود: هر رسانه یک بالی دارد و وقتی نامش شنیده میشود، با همان بال در ذهن معنایی ایجاد میکند که این تصور با شنیدن نام ایسنا، انجام کارهای متنی و نه حاشیهای است که در راستای تعالی بخشی و مطالبه گری به صورت دقیق فعالیت کرده و دچار زردگرایی نیست.
مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی آذربایجان شرقی با اشاره به اجرای طرح «جهاد سواد رسانهای» توسط جهاددانشگاهی در استان، گفت: کار سواد رسانهای، کاری است که باید کسی آن را بر دوش میگرفت که جهاددانشگاهی، این کار را برعهده گرفته و شروع کرده است که قطعا تاثیرات آن روز به روز دیده خواهد شد.
وی با اشاره به اصلاح برخی موارد در برگزاری شورای فرهنگ عمومی استان در راستای کاربردی کردن آن، افزود: برخی کارها برای اصلاح شیوهها در این شورا در حال انجام است و از پاییز امسال به مرحله اثربخش موردانتظار خواهد رسید و شورای فرهنگ عمومی استان از آن پس با نقشه مهندسی ذیل خود حرکت خواهد کرد.
وی در بخش دیگری از سخنان خود در خصوص پروژه مقبره الشعرا، اظهار کرد: پروژه توسعه مقبره الشعرا یک چالش است و از همان ابتدای آغاز نیز یک پروژه سنگین و با حجم بالا بود.
وی با بیان اینکه دولت سیزدهم، نگاه و رویکردی جدید به این پروژه دارد، افزود: منابع مالی تزریق شده وزارت ارشاد به پروژه مقبره الشعرا طی یک سال گذشته حدود ۵۰ میلیارد تومان بوده که هفت برابر مجموع اعتبارات تزریق شده هفت سال گذشته است.
مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی آذربایجان شرقی با بیان اینکه تمامی فعالیتهای عمرانی در این پروژه حتی فعالیتهای شهرداری با اعتبارات وزارت ارشاد در حال انجام است، گفت: اکنون در حال ساخت ابنیه هستیم و فونداسیون و خاکبرداری انجام نمی شود.
وی در خصوص وضعیت مقبره ثقه الاسلام نیز افزود: محل مقبره شخصیتهایی چون ثقه الاسلام، استاد پدیده، دولت آبادی و میرزا طاهر خوش نویس مشخص شده و در فضای باز قرار دارند و بازدیدکنندگان میتوانند این مقبرهها را زیارت کنند اما قطعا به مرور زمان و با تکمیل معماری مقبره الشعرا، شکیل تر خواهد شد.
وی در ادامه در خصوص شورای توسعه فعالیتهای قرآنی استان نیز افزود: این شورا در استانهای کشور در حال برگزاری است اما در استان ما بنا به دلایلی تشکیل و سپس غیرفعال شده است که اکنون برنامه داریم تا این شورا را فعال کرده و جلسات آن به صورت مجزا برگزار شود.
بلاغی با بیان اینکه بیش از ۱۴۰ موسسه قرآنی در سطح استان وجود دارد، اظهار کرد: نیمی از این موسسات تعطیل هستند. در حال ارزیابی موسسات قرآنی استان در قالب ۵۰ محور هستیم و این ارزیابی تا شهریورماه به اتمام رسیده و با برنامه ریزیهای انجام گرفته طی یک سال آتی توانمند خواهند شد.
وی خاطرنشان کرد: مشکل اصلی در بحث فعالیتهای قرآنی نیز ایده پردازی است. ما برای انس با قرآن کریم، ایده نداریم.
اصغر فاتحی فر، رئیس سازمان جهاددانشگاهی آذربایجان شرقی نیز در ادامه گفت: ایسنا با بدنه جوان و دانشجویی خود علاقه دارد تا با مجموعههای دانشگاهی و فرهنگی استان جریان سازی کند و در حد توان در راستای جهاد تبیین، تنش زدایی و ایجاد آرامش در جامعه گام بردارد.
وی با اشاره به ارتباط جهاددانشگاهی و به خصوص ایسنا با قشر دانشجو، افزود: این ارتباط در مراکز مختلف جهاددانشگاهی باعث ایجاد پویایی در این مجموعه شده و فکر جوان و بدیع در بدنه جهاددانشگاهی ایجاد میشود.
منبع خبر: خبر گزاری ایسناآخرین اخبار,پربازدید ترین اخبار, اخبار روز
بیشتر بخوانیمیدکی شاپ فروشگاه لوازم مزدا
بیشتر بخوانیمشیرآلات بهداشتی